Månadens glossybox

Jag fick

The bodyshop body butter almond milk

Elemis pro collagen marine cream

Lottie london ombre blush

Babor enzyme peeling balm

och istället för Steve Laurant eyeshadow palette som skulle vara med men som kommer nästa månad pga av förseningar tror jag det var

Grace&stella lash seum

dessutom fick jag presentkort hos buyers club vet dock inte om jag kommer använda det är inte medlem längre

Jag älskar själv boxen en till som jag kommer ha som inredningsdetalj och alla produkter utom kanske blushen kommer jag använda super kul jag hade velat ha bodybuttern i mango kanske får jag den i extra box jag nyss beställde just nu får man en hårmask från Maria Nila på köpet och jag behöver en hårmask så jag slog till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *