Nioxin en besvikelse

Nu har jag testat Nioxin ett bra tag produkterna tog slut och jag måste tyvärr säga att jag är besviken för mig har det verkligen inte fungerat. Jag valde system 1 då jag har obehandlat väldigt tunt hår tunna och lite hårstrån och jag tappar väldigt mycket men jag märkte på en gång att detta inte var för mig. För det första doften den är så stark som tandkräm fast värre jag råkade få in lite i näsan en gång fråga mig inte hur men det var väldigt obehagligt. Schampot ska rengöra hårbotten på djupet och ta bort överskott av talg och fettsyror men det tar bort för mycket min hårbotten blev extremt uttorkad och började producera ännu mer talg och fett vilket gjorde att jag bara efter några timmar kände att jag skulle behöva tvätta håret igen från att ha tvättat håret ca 2 gånger i veckan behövde jag göra det varje dag det blev dock lite bättre efter ett par veckor så jag klarade varannan dag men det var inte bara hårbotten slutade jag tappa hår och blev mitt hår tjockare då? Nej inte det minsta så jag ångrar mig verkligen att jag köpte detta som tur var betalade jag inte fullt pris det var något erbjudande sen lyckades jag få extra rabatt annars hade jag aldrig köpt detta för det är dyrt men dom lovade så mycket men behöver man verkligen så mycket speciella produkter är det inte insidan som är viktigaste att äta bra mat och att må bra inne i kroppen borde ha större betydelse för hud och hår än produkterna man använder. Men jag gillar mina krämer och grejer gillar att testa nya saker så det kommer jag fortsätta med för trots allt behöver hud och hår lite hjälp på traven jag kommer dock vara lite mer försiktig läsa på mer och jag borde köpt testförpackningarna först

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *