I min stomiväska

det var dags att byta stomi jag brukar vilja byta morgon och kväll så jag tänkte visa vad jag använder

påsen är en Sensura Mio 1dels tömbar. för att gör det lättare att få bort allt när jag ska byta använder jag en spray från Welland När jag gjort rent allt med Kompresser och varmt vatten använder jag WBF Våtservetter som ger ett skyddande skikt fast det fungerar inte riktigt för mig huden blir endå väldigt irriterad ska prata om det vid nästa besök hos sköterskan. Påsen klipper jag till med en special sax så den passar min stomi jag använder också en mjuk töjbar ring från Eakin som extraskydd runt stomin och sist av allt det bästa Brava elastisk tejp som stödjer kanten på stomibasplatan har haft några tillfällen med läckage och då ärtejpen riktigt bra att ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *