Stomipåsen luktar knappt

Varför varför kände Magdalena Graaf att hon var tvungen att skriva att hennes rum luktade stomipåse så jäkla onödigt hon kunde bara skriva att det luktade lite avföring och inte blanda in oss som har stomi jag känner att det gör saken bara värre för oss . jag har som sagt fått stomi för inte alls länge sedan och är inte så insatt ännu hur människor med stomi behandlas hur folk reagerar när dom hör att man har en stomi men jag kan tänka att det finns en hel del fördomar och okunskap om det . Vår lägenhet luktar aldrig illa av min stomi påse förutom i badrummet några sekunder när jag tömmer den det var värre innan jag fick min påse när jag bajsade på mig stup i kvarten och det kom överallt innan jag fick blöja. Jo en gång när jag sov började det läcka som tur var vaknade jag och då luktade det lite väldigt lite just i sängen. Fast jag blir inte egentligen inte särskilt ledsen över hennes uttalande värre är det när ungdomar och vuxna gnäller över små finnar och tycket det är hur äckligt som helst då känner en del av mig att jag är lite äcklig med mina stora bölder som kan bli stora som golfbollar och gör svinont

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *