Åå vad jag längtar

Men jag fuskar i morgon är det November och jag behöver ha lite jul nu adventsljusstakar och julstjärna i fönstren och lite pynt i köket men ingen julgran och bara pastel tomten jag köpte för ett tag. Ska byta ut blomman på fatet till en hyacint rosa eller vit kan ju bli lite mycket rosa eller haha sen ska vi köpa vita amaryllis jag har vita julstjärnor blomman alltså i plast efter som jag är så dålig på att hålla växter vid liv I slutet på november ska jag nog göra ett rosa pepparkakshus har hittat massor med inspiration på pinterest blev så sugen fast jag är intr så duktig men ska göra mitt bästa. Julgranen kommer en vecka in i December tillsamman med mina andra tomtar man vill ju njuta så länge som möjligt. Jag tycker förberedelserna i mitt fall november och december fram till julafton är mysigast själva julafton är inte så kul längre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *