Glossybox sale

Nu kom mina glossyboxar som jag beställde till specialpris

I den första fanns Pixi by Petra blush En borste från luvia cosmetics Mitchell and peach face oil. En peel of mask från Eveline cosmetics. En silicone scrubber från Daily concepts och bindor tråkigt för jag använder inte det. Blushen fick jag för ett tag sedan men den var sönder och det fans ingen extra

Nästa box var från något annat land och i den finns detta

eyemask från steami den har jag haft förut.. En hyaluron mask. Concealer från icona milano den har jag redan. Melting mud cleansing mask från Mudmasky. Någon spray av något slag måste kolla upp vad det är men den luktar gott jasmin och kokosnussöl står det ock sist en spa grej som jag inte kommer använda

Den sista boxen är en av mia favorit boxar alltså själva boxen har en sedan innan som prydnad

Denna var också från ett annat land och i den finns power serumfrån Babor Talika eye patch och en conditioner från we are paradox nu har jag två av dom. Ett creamy blush stick. Setting powder från lottie och något effect powder från Gosh i färgen pinkie

Det var ändå bra boxar jag är nöjd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *