Vitaminer

Det bästa är förstås att få i sig alla vitaminer mineraler viktiga ämnen via en bra kost men vi är alla olika ock för en del fungerar det inte dessa är mina receptfria piller förutom b12 dom kunde jag få på recept men dom skrev ut en sån dyr som inte går på högkostnadsskyddet dom måste jag äta resten av livet då min kropp inte tar upp b12. D vitamin tar jag främst under vintern omega 3 och hår kontroll tar jag varje dag Innan min operation när jag tog bort tjocktarmen åt jag knappt någonting pga svår smärta då började jag äta multivitamin tar det fortfarande men det är bara några veckor sedan op så och jag äter fortfarande inte så bra men bättre men fortsätter med multivitaminer ett tag till sen har jag ju mina recept mediciner som är 5 till och 2 vid behov som jag inte kommer skriva här kommer knappt i håg hur det är att inte leva utan medicin nästa inlägg borde kanke handla om mina sjukdomar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *