Stomi Snack

Nu ha det snart gått 7 veckor sedan jag opererade bort tjocktarmen och fick stomi i början var det väldigt jobbigt jag grät och undrade vad jag gjort men nu börjar det vända. Alla stygn och hmm vet inte vad det heter men metal saker som satt i såren är borta jag hade en lätt infektion i det stora såret längst ned vid troskanten men den är bort Jag måste dock vara försiktig när jag sätter fast påsen så plattan inte hamnar på ett av ärren för då svider det som sjutton och för att det ska läka helt så måste det va fritt från allt. Läkage har jag ibland på natten men väldigt lite och det går numera bort i tvätten. Jag är lite känslig mot klistret så ibland blir jag röd där plattan sitter vissa dagar är bättre än andra men på det stora hela är jag nöjd med det jag gjort jag slipper ha ont jag äter mer och jag slipper så mycket sjukhusbesök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *