parfymprov

Aför ett par dagar sedan fick jag parfym provet från lancome har varit förkyld och inte känt någon lukt men nu har den kommit tillbaka och jag måste säga att parfymen luktar ganska gott. Det är en blommig parfym som jag egentligen inte gillar men den här är något annat eller så har har gått och blivit tant haha tantparym skulle jag sagt förut kanske illa egentligen men det hör inte hit just nu. Det stor att parfymen är uppbyggd kring irisblomman med inslag av vanilj jasmin och apelsinblomma och patchouli tillför djup.

Jag gillar egentligen ren vanilj fruktiga och fräscha dofter typ Ralph Lauren Dkny be delicious den gröna Lacoste den rosa

men detta var intressant hittade detta hos gratisprinsessan tror jag men det var ett tag sedan vet inte om det finns kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *