Blev ingen undersökning

I tordags skulle jag till läkare för vad jag trodde var eeg har förmodligen epelepsi jag bokade sjukresan till kl 07.50 för att vara i god tid skulle till karolinska i Solna taxin kom 08.45 skulle vara där 9.00. Tänkte först strunta i att åka hade knappt sovit men gjorde det ändå. Kom gråtande och stressande som sjutton hon i kassan ringde läkaren och jag fick gå upp till honom det visade sig att han ochså var sen men nåt eeg var inte planerat vi skulle bara prata lite vilket tog ca 5 min viket vi kunde ra på telefon eller via videosamtal . Jag lider av svår panik ångest så det tog på mina krafter att åka dit jag kände mig besviken och lite lurad nu måste jag åka dit 2 gånger till en för eeg och en för magnetkamera undersökning En del av mig vill bara strunta i allt men undersökningarna är viktiga så jag måste hoppas det går bättre nästa gång jag har varit med om så mycket fel och jobbiga saker inom vården så jag kan snar skriva en bok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *