stroke propp

min älskade sambo ligger på sjukhus förmodligen stroke vi har varit tillsammans i många många år och jag älskar honom till rymdens slut och tillbaka vet inte vad jag ska göra utan honom förhoppningsvis är det ingen fara han har fått hjälp tidigt och jag hoppas på det bästa jag sysselsätter mig nu med att städa tills han kommer hem och ta han om vår kanin som vet någon av oss mår dåligt men ibland kommer rädslan över mig. Men fick just veta att det är en ovanlig propp som går att behandla så nu tänker jag lägga all energi på att ändra livet för att förhindra liknande händelser om det går för det här är det värsta jag varit med om jag önskar bara jag kunde va där men min jäkla panikångest stoppar mig men hans syster är där det känns bra

ta vara på era kära man vet aldrig vad som kan hända

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *