fortfarande på sjukhuset

Mln älskade sambo ligger fortfarande på sjukhuset men mår bättre han ska förmodligen byta avdelning i morgon tordag hur länge han blir kvar går inte att säga ännu men jag hoppas han kommer på lördag eller söndag. I natt var det jobbigt somnade men vaknade flera gånger och stårgrätt tänkte på Annawii som förlorade sin man i en drunkningsolycka och lämnade efter sig fru och 2 små barn han kommer aldrig hem mer det gör ju min även om vårt liv också har förändrats det är absolut inte sama sak men jag kan förstå Anna lite lite mer. Känner mig så ensam men jag har min kanin och idag ska jag träffa sambons syster annars försöker jag fördriva tiden med att städa så det blir fint när älsklingen kommer hem ska köpa blommor också. Så tittar jag på youtube och filmer dagarna är ok ibland kommer gråten men det går över ganska snabbt har kontakt med avdelning ochså känns bra och jag har aldrig haft så bra kontakt med mina föräldrar som nupratar med sambon när han orkar ingen idé att åka dit dels för min panikångest men om jag åker vet jag inte om ja vill åka hem så det känns säkrast att va hemma där jag är trygg

och som sagt glöm inte att ta han om era nära vad som helst kan hända när som helst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *