Besviken och arg

Så besviken min sambo åkte in för en vecka sedan ambulanspersonalen trodde det var en propp I hjärnan allt tydde på det han åkte till södersjukhuset läkarna trodde ochså det var en propp och började med behandling några dagar senare trodde dom att det inte var en propp vad det annars skulle vara vet vi inte men ytterligare någon dag senare kom det fram att det är flera proppar och han har nu flyttat till karolinska I Solna som är mycket bästa på detta tänk om han kommit dit direkt hadde det varit annorlunda hade dom upptäckt alla proppar på en gång hade han kunnat komma hem tidigare jag vet gjort är gjort nu får vi ta nya tag och han är på Sveriges bästa sjukhus skulle jag säga men jag är lite arg i alla fall jag längtar efter honom så mycket så jag blir galen och min kärlek har blivit så mycket djupare det är bra.hoppas han kommer hem snart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *